Страница 1 из 2 1 2 ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 14
  1. #1
    Юниор
    Регистрация
    20.05.2005
    Сообщений
    19
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    0
    Вес репутации
    0

    Some questions from italy

    I'd like to start a dynasty in the RSL. What i have to do?
    And...which editor did you used to create players? I'd like to create some players with cyrillic name but my nhlview doesnt "see" russian characters.
    And...in which file is stored the cup we see in the main menu?

    Thanks!

  2. #2
    RHLmod Support ®
    Регистрация
    16.02.2004
    Сообщений
    451
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    0
    Вес репутации
    233

    Ответ: Some questions from italy

    kidhander-italy
    1) You can't start dynasty, because only NHL have this mode. RHLmod is installing over the Germany league. You can play only season mode.
    2)NHLview 2005. You can download him from http://suchy63.rhlmod.ru/
    Пожалуйста, поправьте если чё не так, в Английском я не силён
    Сидела эмо-девочка на газовой трубе и думала, как бы умереть....внезапно труба взорвалась и от девочки осталься только пепел. Газпром, мечты сбываются.:)

  3. #3
    Юниор
    Регистрация
    20.05.2005
    Сообщений
    19
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    0
    Вес репутации
    0

    Ответ: Some questions from italy

    i'm still not able to write in russian with nhl view. It shows me ???????? or èèèèèèè&#232 ; instead of cyrillic letters. What's wrong?

  4. #4
    AshTray
    Гость

    Ответ: Some questions from italy

    go to Control panel -> Regional and language options -> advanced and choose Russian language
    it must solve your problem,
    or maybe You must install fonts with russian characters

    all pictures in main menu are stored in fe\pnapt.viv in ani_XX.fsh files
    Последний раз редактировалось AshTray; 01.06.2005 в 04:10.

  5. #5
    Юниор
    Регистрация
    20.05.2005
    Сообщений
    19
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    0
    Вес репутации
    0

    Ответ: Some questions from italy

    Already done...i can write in russian, the problem is NHLview. As you see i can write in russian in windows environment: фывфпавцщшуй

  6. #6
    Киберг
    Регистрация
    03.02.2004
    Адрес
    Москва
    Сообщений
    775
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    0
    Вес репутации
    268

    Ответ: Some questions from italy

    2 kidhander-italy
    I don't know the solution yet, but there's english roster now avaiable to download: http://www.rhl-mod.ru/filedb/pafiled...ion=file&id=39
    Fueled, these new shores burn!
    Dark past lies cold,
    Shadow, my sweet shadow, to you I look no more..

  7. #7
    Юниор
    Регистрация
    20.05.2005
    Сообщений
    19
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    0
    Вес репутации
    0

    Ответ: Some questions from italy

    Цитата Сообщение от Bolgar
    2 kidhander-italy
    I don't know the solution yet, but there's english roster now avaiable to download: http://www.rhl-mod.ru/filedb/pafiled...ion=file&id=39
    the links is dead

  8. #8
    Киберг
    Регистрация
    03.02.2004
    Адрес
    Москва
    Сообщений
    775
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    0
    Вес репутации
    268

    Ответ: Some questions from italy

    Fueled, these new shores burn!
    Dark past lies cold,
    Shadow, my sweet shadow, to you I look no more..

  9. #9
    Юниор
    Регистрация
    20.05.2005
    Сообщений
    19
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    0
    Вес репутации
    0

    Ответ: Some questions from italy

    thanks!

  10. #10
    Юниор
    Регистрация
    20.05.2005
    Сообщений
    19
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    0
    Вес репутации
    0

    Ответ: Some questions from italy

    another info...are the salaries "real"? Or are they the ones of the nhl players?

Метки этой темы

Ваши права

  • Вы не можете создавать новые темы
  • Вы не можете отвечать в темах
  • Вы не можете прикреплять вложения
  • Вы не можете редактировать свои сообщения
  •