Страница 1 из 2 1 2 ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 13
  1. #1
    Юниор
    Регистрация
    04.07.2005
    Сообщений
    7
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    0
    Вес репутации
    0

    Difference between RHL and VHL 05

    Hi,

    I really like your addons - they are excellent. As I do not understand Russian I would like to know:

    What is the difference between RHL 05 and VHL 05 and why do you have beta in your URL ?

    Hope to get answer and keep up this excellent work.

    Rainer

  2. #2
    Основатель RHLmod
    ФАНТОМАС

    Регистрация
    31.01.2004
    Адрес
    Таллинн, Эстония
    Сообщений
    733
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    2
    Вес репутации
    281

    Ответ: Difference between RHL and VHL 05

    RHL and VHL are different leagues.
    RHL is the high class league where all the superstars play.
    VHL is the middle class league where middle-star players play.
    Kinda like NHL and AHL and xetra xetra.

    Beta in the URL means the website is still in beta-testing cycle.
    There are things documented but still not implemented into the initial website.

    Take care.
    /// Deniss
    email me

  3. #3
    Юниор
    Регистрация
    04.07.2005
    Сообщений
    7
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    0
    Вес репутации
    0

    Ответ: Difference between RHL and VHL 05

    Hi Deniss,

    thanks for the fast answer and the info - I really like the RHL addon and will try the VHL tonight

  4. #4
    Основатель RHLmod
    ФАНТОМАС

    Регистрация
    31.01.2004
    Адрес
    Таллинн, Эстония
    Сообщений
    733
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    2
    Вес репутации
    281

    Ответ: Difference between RHL and VHL 05

    no problem.
    /// Deniss
    email me

  5. #5
    Юниор
    Регистрация
    04.07.2005
    Сообщений
    7
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    0
    Вес репутации
    0

    Ответ: Difference between RHL and VHL 05

    Hi Deniss,

    2 further questions:

    1 - Does the roster include VHL-players (also the english roster) ?
    2 - Which league will be replaced when installing VHL05 (RHL replaces DEL, but VHL replace ..) ?

    Hope to get answers.

  6. #6
    Основатель RHLmod
    ФАНТОМАС

    Регистрация
    31.01.2004
    Адрес
    Таллинн, Эстония
    Сообщений
    733
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    2
    Вес репутации
    281

    Ответ: Difference between RHL and VHL 05

    Hey. To answer your questions:
    1. Which roster are you talking about? The default one included with VHL or which one?
    2. Swedish league will be replaced as far as I remember. NHL will be there for sure.
    /// Deniss
    email me

  7. #7
    Юниор
    Регистрация
    04.07.2005
    Сообщений
    7
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    0
    Вес репутации
    0

    Ответ: Difference between RHL and VHL 05

    Hi Deniss,

    oh sorry - is there a roster file included in VHL ? (did not have time to install it yesterday)

    There was a roster (also a english version) to download on this site, does this include RHL and VHL ?

  8. #8
    Киберг
    Регистрация
    03.02.2004
    Адрес
    Москва
    Сообщений
    775
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    0
    Вес репутации
    268

    Ответ: Difference between RHL and VHL 05

    No, english roster doesn't include VHL, only RHL
    Fueled, these new shores burn!
    Dark past lies cold,
    Shadow, my sweet shadow, to you I look no more..

  9. #9
    Юниор
    Регистрация
    04.07.2005
    Сообщений
    7
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    0
    Вес репутации
    0

    Ответ: Difference between RHL and VHL 05

    Hi Bolgar,

    thanks for the info and does the Cyrillic roster include VHL ?

  10. #10
    Киберг
    Регистрация
    03.02.2004
    Адрес
    Москва
    Сообщений
    775
    Поблагодарил(а)
    0
    Благодарностей
    0
    Вес репутации
    268

    Ответ: Difference between RHL and VHL 05

    Yes, the roster that goes with VHL-Mod includes both Superleague and Upper League
    Fueled, these new shores burn!
    Dark past lies cold,
    Shadow, my sweet shadow, to you I look no more..

Метки этой темы

Ваши права

  • Вы не можете создавать новые темы
  • Вы не можете отвечать в темах
  • Вы не можете прикреплять вложения
  • Вы не можете редактировать свои сообщения
  •